sandra nyland

Folkehøgskole

  • 22.04.2016, 00:07


På denne bloggen vil jeg skrive om folkehøgskolelivet, og alt rundt det. Men jeg starter ikke på folkehøgskole før til høsten, så denne bloggen vil være aktiv noen uker før jeg drar. Jeg har kommet inn på Åsane Folkehøgskole som ligger i Bergen, og der så skal jeg gå spilldesign og programmering. Jeg ville egentlig gå digital design, men det hadde de ikke på Åsane, så jeg valgte noe lignende design som da var spilldesign. For jeg ønsker å utdanne meg til grafisk designer når jeg er ferdig med studier etter folkehøgskolen.

Jeg ser frem til å bli ferdig på videregående slik at jeg kan komme meg til et helt nytt sted og oppleve noe nytt. Fremover må jeg få kjøpt inn div ting som jeg trenger til da jeg flytter inn på internatet. Jeg har heldigvis god tid, men jeg liker å kjøpe ting litt etter litt. Etter sommerferien vil jeg legge inn en liten pakkeliste av hva jeg tenker å ha med meg. Gleder meg til folkehøgskolelivet! Har bare hørt positivt om det. Så det blir spennende.

Hvis jeg ikke blogger noe i nærmeste fremtid så blogger jeg her igjen i august!

 

//Bilde fra aasane.fhs.no

Merete

25.04.2016 kl. 09:19
Hei Sandra

Så hyggelig å se at du gleder deg til å komme til oss her på Åsane folkehøgskole.

Vi er nå inne i de to siste ukene av dette skoleåret, og jeg sa akkurat til noe av elevene at det er så rart at de er borte om to uker.

Plutselig så er det 28. august, og du og medelevene dine er her på skolen :-)

Vi sees!

Tidligere elev

25.04.2016 kl. 12:58
Hei, så koselig at du gleder deg!

Jeg har selv bakgrunn innen media og har vurdert å studere innenfor grafisk design. Men det er ikke akkurat det de driver med på spilldesign, og jeg er usikker på hvor godt utbytte du vil få! Mitt råd er å spørre skolen om du kan kontakte noen som går linja i år, så du får et skikkelig innblikk i hva slags linje det er :) Lykke til!

Sandra Nyland

25.04.2016 kl. 15:58
Tidligere elev: Takk for kommentar, jeg tenker jeg vil få det fint på spilldesign og skolen generelt :) men jeg skal se på nærmere på dette når jeg har tid :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits