sandra nyland

Livet de første dagene på Åsane Folkehøgskole

  • 01.09.2016, 18:37


Jeg hadde planer om å blogge før, men glemte passordet til bloggen, ups. I tillegg har det vært lite tid fordi det er noe som skjer hele tiden! Nå har jeg vært her i 4-5 dager og har allerede funnet de jeg tror jeg vil henge ilag med resten av året. Grunner til dette er at vi klikket med en gang! Og jeg hadde bursdag i går, og en av dem spanderte middag på meg på Peppes. Men jeg har klart å skade meg, samme dag! Så jeg går med krykker. KLØNA, I know.

Jeg prøver å få tid til å redigere første vloggen, og nå har jeg kanskje tid til dette, fordi jeg her handikappet. Men jeg får spesialbehandling. Blir bært rundt fordi jeg er så treg på krykker... Og jeg har selvironi så jeg mobber meg selv for dette.

Utenom dette så har vi valgt valgfag i dag, og fikk timeplan. Skulle ønske jeg kunne vise dere den, men den er ikke i nærheten nå og det tar meg tid til å hente den. Tro meg, det kunne tatt 20-30 minutter bare å hente den.. Livet med krykker. Skal på Statsraad Lehmkhul om 2 uker, håper jeg er bedre før dette. For dette er slitsomt! Men liker meg her, og tror jeg kommer til å ha det gøy. Men føler jeg vil bli husket her, fordi jeg er den første kløna, med krykker OG blir av og til bært rundt. Imorges så kom jeg sist inn på morgensamling, og det var så flaut! Var helt stille og jeg kom på mine krykker.... Tenk hvordan det er når 100 andre ser på deg fordi du tråkket over no' jævlig. Håper dette går over snart. Vil ikke igjennom dette så mange dager til!

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits