sandra nyland

FLØØØTTA TIL BERGEN

  • 25.04.2016, 22:30


Jeg må ved dette innlegget starte med å takke for kommentarer og god respons fra Åsane Folkehøgskole som la ut innlegget på Facebook siden sin. Veldig artig å komme inn på facebook å få den først opp på feeden. Stas! For jeg trodde ikke at selveste skolen jeg skal begynne på skulle lese innlegget, og i hvertfall ikke dele det på Facebook. Så nok en gang tusen takk!Og det har gjort at jeg har fått mange lesere. Jeg håper at denne bloggen falt i smak for mange av de som har vært inne til nå, for denne bloggen vil være 100% aktiv fra høsten av og håper at dere vil følge med på mitt folkehøgskoleliv da. Jeg ønsker å videoblogge en del, men får se hvor god til det blir til det når den tid kommer. Det er 125 dager til jeg starter på Åsane. Når videregående er ferdig så håper jeg tiden går fort, slik at jeg bare kan komme meg til Bergen, og starte med blanke ark der. Jeg har aldri vært i Bergen, men har en venninne som bor der som jeg ikke har sett på en god stund nå. Gleder meg til å treffe på henne igjen også.
For øyeblikket er jeg russ, og sparer mest mulig penger til ny pc som skal brukes til høst. Så jeg skal ikke på noe særlig av russetreff og lignende. Jeg har et merke på buksa hvor det står "FLØØØTTA TIL:" og der måtte jeg bare skrive "BERGEN". 


 

Folkehøgskole

  • 22.04.2016, 00:07


På denne bloggen vil jeg skrive om folkehøgskolelivet, og alt rundt det. Men jeg starter ikke på folkehøgskole før til høsten, så denne bloggen vil være aktiv noen uker før jeg drar. Jeg har kommet inn på Åsane Folkehøgskole som ligger i Bergen, og der så skal jeg gå spilldesign og programmering. Jeg ville egentlig gå digital design, men det hadde de ikke på Åsane, så jeg valgte noe lignende design som da var spilldesign. For jeg ønsker å utdanne meg til grafisk designer når jeg er ferdig med studier etter folkehøgskolen.

Jeg ser frem til å bli ferdig på videregående slik at jeg kan komme meg til et helt nytt sted og oppleve noe nytt. Fremover må jeg få kjøpt inn div ting som jeg trenger til da jeg flytter inn på internatet. Jeg har heldigvis god tid, men jeg liker å kjøpe ting litt etter litt. Etter sommerferien vil jeg legge inn en liten pakkeliste av hva jeg tenker å ha med meg. Gleder meg til folkehøgskolelivet! Har bare hørt positivt om det. Så det blir spennende.

Hvis jeg ikke blogger noe i nærmeste fremtid så blogger jeg her igjen i august!

 

//Bilde fra aasane.fhs.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits